ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Şehit cengiz Polat Anadolu imam hatip lisesi

May

Bilimin İzinde Keşfet Yenimahalle Bilim Şenliği'nde Öğrencilerimiz stant açarak projelerini sergilediler.

May

Türkiye'de Fen ve Teknoloki programı uygulayan İmam Hatip Liseleri arasında yapılan robot yarışmasında 3. Olduk. Yazılan kodlarla simülasyon üzerinden hareket ettirilen robot mantığıyla ilerleyen online platformda öğrencilerimiz dönem başından bu yana eğitim alıyordu. Eğitimin sonunda katılımcı okulların yer aldığı yarışma gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz hem öğrendi Hem yarıştı. Yarışma sonucunda yüzler güldü. Kendilerini ve emek veren öğretmeleri Mukaddes Alat'ı tebrik ederiz. Sürece destek sağlayan Mazhar Umut ALPAY Öğretmenimize de teşekkür ediyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için TBMM 'nin düzenlemiş olduğu özel oturuma okulumuzdan 6/B şubesi öğrencisi Ayşe Hafza COŞKUN ve 7/E şubesi öğrencisi Ali Bera COŞKUN katılım sağlamışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

TRT'nin Ramazan Ayı içerisinde yayınlanan Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Final Bölümü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Programa öğrencilerimiz de katıldı. Finalist yarışmacıların heyecanlı anlarına öğrencilerimiz de şahit oldu.

Mrt

Araştırmacı Yaşar Çağbayır yıllardır birikimlerinin sonucu olarak ortaya koyduğu eserin hikayesini anlattı. ilçede görev yapan öğretmenlerimizin davetli olduğu bu söyleşiye okulumuz ev sahipliği yaptı. Programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Yenimahalle ilçe Milli Eğitm Müdürü Veli Karakuş'un konuşma yaptı.

Haz

Okulumuz 5/B ,6/B,6/C,6/D ve 6/E şubesi öğrencileri Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Neslihan DOĞU ile birlikte  Sivil Toplum Örgütleri konusunu işlerken Sivil Toplum Örgütlerinden biri olan Kızılay'a Kıyafet  yardım kampanyası başlattılar.Toplanan kıyafetler öğretmenimiz tarafından Yenimahalle ilçesindeki Kızılay'a ulaştırılarak yetkililerle kısa bir röportaj gerçekleştirildi.